Gizlilik Politikası – Prestige Lux Tour

Bu web sitesi prestigeluxtour.com (“Site”) PRESTIGE LUX TOUR LTD  (“Prestige Lux Tour”, “Şirket” ya da “Biz” olarak anılacaktır) tarafından yönetilmektedir. İşbu metin (“Gizlilik Politikası”) siz değerli kullanıcılarımızı ve ziyaretçilerimizi verilerinizin gizliliği ve Site’nin yönetimi aracılığıyla hazırlanmış olup zaman zaman PRESTIGE LUX TOUR LTD tarafından değiştirilebilir. Site’yi ziyaret ettiğinizde bu metni incelemenizi önermekteyiz.

Metnin güncellenme tarihi: 01.01.2023

Kullanıcı Hesabının Güvenliği

Üyelik hesabınızın güvenliği için Site’ye kayıt olduğunuz kullanıcı adı ve şifrenizi hiç kimse ile paylaşmayınız. Şifrenizi oluştururken şifrenizin sizden başka kimsenin tahmin edemeyeceği nitelikte olmasını sağlamak amacıyla, rakamlar, harfler ve özel karakterlerden oluşan size özel kombinasyonlar kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Şifrenizi veya kullanıcı bilgilerini üçüncü kişilerle paylaşmanız veya bu bilgilerin üçüncü kişilerin eline geçmesi, kullanıcı bilgileriniz ve rezervasyon bilgileriniz gibi önemli verilerin üçüncü kişiler tarafından kontrol edilmesine sebep olabilir. Böyle bir durumda kullanıcı hesabınız aracılığıyla gerçekleştirilen tüm eylemlerden sizin sorumlu olacağınızı hatırlatmak isteriz. Dolayısıyla sizin adınıza başkaları tarafından gerçekleştirilen ve hukuken bağlayıcı işlemlerin muhatabı olabilirsiniz. Şifrenizin güvenliğinin herhangi bir nedenle tehlikeye girmesi halinde, şifrenizi hızlı bir şekilde değiştirmelisiniz.

Kişisel Verilerinizin Kullanılması

Site’yi ziyaretiniz sırasında veya Site’ye üye olup rezervasyon yaptığınızda kişisel verilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Kişisel verilerinizi topladığımız, işlediğimiz, aktardığımız ve kişisel verilerinize ilişkin haklarınızı nasıl kullanabileceğiniz konusunda daha detaylı bilgi için lütfen Aydınlatma Metnimizi inceleyiniz.

Üçüncü Taraf Site ve Bağlantılarına Yönlendirme

Site üzerinde zaman zaman üçüncü partiler tarafından işletilen site ve web uygulamalarına yönlendiren bağlantılar yer alabilmektedir. Üçüncü partiler tarafından yönetilen bu site ve web uygulamalarının gizlilik ve kişisel veriler başta olmak üzere benimsediği politikalar işbu Gizlilik Politikası ve yukarıda bağlantısı yer alan KVKK Aydınlatma Metni kapsamı ile uyumlu olmayabilir. Söz konusu site veya web uygulamalarına dair bağlantıların bu Site’de yer alması ya da içerikleri ya da izledikleri politikaların Prestige Lux Tour tarafından onaylandığı anlamına gelmemektedir ve bu uygulamalar ile ilgili sorumlu tutulamayız.

Güvenlik

Site ile paylaştığınız kişisel verilerinizin yetkisiz erişimlere ve açıklamalara karşı korunması için gerekli olan, idari ve teknik tedbirleri almakta ve bu doğrultuda birçok araç (kriptolama, şifreler, fiziksel güvenlik, iletişim protokolü taşıma katmanı güvenliği vb.) kullanmaktayız.

Verilerinizi üçüncü taraflar ile paylaşmamız gerekmesi halinde, başta 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu olmak üzere, yasalara ve mevzuata uygun olarak hareket etmekteyiz.

Bizimle paylaştığınız verilerin güvenliğine ilişkin herhangi bir endişe duymanız halinde lütfen işbu metnin sonunda yer alan iletişim bilgilerimiz aracılığıyla bizi bilgilendirin.

Site üzerinde kredi kartı bilgileriniz kesinlikle saklanmaz, sadece tahsilat işlemi sırasında ilgili bankalara güvenli bir şekilde iletilerek provizyon alınması için kullanılır ve provizyon sonrası sistemden silinir.

SSL Sertifikası

Sitemizde kredi kartınızla yapacağınız tüm işlemleriniz SSL sertifikasıyla güvence altına alınmıştır. Kart bilgileriniz 2048 bit koruma ile şifrelenerek iletilmektedir. SSL (Secure Sockets Layer) bağlantısının hangi durumda aktif olduğunu, sipariş işlemleri sırasında kart bilgilerinizi girdiğiniz sayfamıza geçtiğiniz sırada, tarayıcınızın adres çubuğunun hemen yanında görüntülenecek olan kilit simgesinden anlayabilirsiniz.

Kredi Kartı bilgilerinizi girdiğiniz sayfanın url kısmının sol kısmında bulunan kilit resmi bu sayfanın SSL ile şifrelendiğini gösterir ve üzerine tıkladığınızda şifrelemenin hangi firmaya ait olduğunu belirtir. Web sitemize kayıt olurken kullandığınız üyelik ve kişisel bilgileriniz gizli tutulmakta olup sizin onayınız dışında hiç kimseyle paylaşılamaz. SSL yazılımları, müşteri-işletme-banka arasındaki bilgi akışının, çözülme ihtimali matematiksel olarak çok düşük ve teknik açıdan zor olan 2048 bit teknolojileriyle şifreli olarak yapılmasını sağlamaktadır.

İletişim

Site ve uygulamalarımız ile ilgili soru ve sorunlarınız için bizlere aşağıdaki bilgiler vasıtasıyla ulaşabilirsiniz.

Ticari Unvan: PRESTIGE LUX TOUR LTD
Adres: 71-75 Shelton Street Covent Garden London WC2H 9JQ UNITED KINGDOM
Telefon: +90 530 624 7731
Elektronik Posta Adresi: info@prestigeluxtour.com

Варианты оплаты

При предварительном бронировании в качестве предоплаты вносится 40% от общей стоимости проживания. Ваше бронирование будет окончательно оформлено после оплаты.

Оставшиеся 60% необходимо внести наличными члену экипажа Prestige Lux перед посадкой на яхту.

Мы принимаем платежи банковским переводом или наличными. Не стесняйтесь обращаться к вашему представителю Prestige Lux за другими способами оплаты.

Включено В Стоимость Аренды

При бронировании вашей яхты в Prestige Lux в стоимость включены следующие услуги:

  • Шкипер
  • Экипаж
  • Топливо
  • Плата за отправление с пристани для яхт
  • Неограниченное количество безалкогольных напитков (в зависимости от вашего предпочтения)

Prestige Lux Tour рад предложить вам услуги консьержа на время вашей аренды, наши местные эксперты посоветуют вам лучшие места в этом районе и забронируют для вас номер в соответствии с вашими предпочтениями.

Кроме того, Prestige Lux Tour всегда учитывает ваши предпочтения и придает большое значение вашему мнению и вкусу блюд. Мы гибко подходим к внесению изменений и корректировок в соответствии с вашими пожеланиями.

При аренде яхт в Анталии и Кемере предоставляется питание и неограниченное количество алкогольных и безалкогольных напитков.

Пожалуйста, не стесняйтесь обращаться к нам за списком блюд, которые можно взять напрокат на частной лодке.

Почему именно аренда яхты?

  1. Аренда яхты обеспечивает конфиденциальность для вас и ваших близких.
  2. Уникальная концепция обслуживания и профессиональная команда.
  3. Различные варианты яхт для знакомства с миром.
  4. Предлагает отдохнуть от шумной городской жизни в спокойной и расслабляющей атмосфере.
  5. Внесите разнообразие в празднование дня рождения, годовщины или корпоративных мероприятий.
  6. Доступные и конкурентоспособные цены, при этом доступны варианты аренды как для поездок на полдня, так и на целый день.

Что такое частный круиз?

Частные круизы в Турции относятся к услугам по прокату яхт, которые позволяют отдельным лицам или группам арендовать яхту для эксклюзивного использования. Это означает, что яхта и ее удобства предназначены исключительно для использования арендаторами и их гостями.

Компания по чартеру яхт Prestige Lux Tour в Турции предлагает широкий выбор яхт, от небольших уютных судов до более крупных и просторных яхт, способных вместить большие группы.

Яхты оснащены различными удобствами, такими как солнечные палубы, зоны отдыха, обеденные зоны и развлекательные системы, что делает их подходящими для самых разных видов деятельности.

Özel Yat Kiralama Nedir?

Misafirlerimizin kalabalıktan uzak yalnızca ailesi veya arkadaşlarıyla yat kiralamasıdır. Bu yatın sadece kendilerinin özel kullanımına ayrıldığı anlamına gelir. Yat kiralama esnasında farklı gruplardan insanlar bulunmaz. Sadece size özel olarak tur düzenlenir.

Türkiye’de yat kiralama şirketi olan Prestige Lux Tour, küçük özel yatlardan büyük gruplarıda barındırabilen daha geniş megayatlara kadar bir çok yat seçeneği sunmaktadır.

Motoryatlar, guletler, katamaran ve gezi teknelerine kadar bir çok yat seçeneği ile sizlere hizmet vermektedir. Yatlar güneşlenme güverteleri, dinlenme alanları, yemek alanları ve eğlence sistemleri gibi çeşitli olanaklarla donatılmış olup, çeşitli aktiviteler için uygundur.

Ödeme Seçenekleri

Ön Rezervasyon için toplam tutarın %40’ı ön ödeme olarak yapılır. Ödeme yapıldıktan sonra rezervasyonunuz kesinleşir.

Kalan %60’lık bakiyenin tura çıkmadan önce Prestige Lux Tour mürettebatına nakit olarak ödenmesi gerekmektedir.

Ödemeleri banka havalesi veya nakit olarak kabul ediyoruz. Diğer ödeme yöntemleri için Prestige Lux Tour temsilcinizle iletişime geçmekten çekinmeyiniz.

Kiralamaya Dahil Hizmetler

Yatınızı Prestige Lux Tour ile organize ederken aşağıdaki hizmetler dahildir:

  • Kaptan
  • Mürettebat
  • Marina Çıkış Ücretleri
  • Yakıt (Günübirlik turlarda)
  • Sınırsız Alkolsüz İçecek (Tura göre değişir)

Prestige Lux Tour, kiralama süreniz boyunca size konsiyerj hizmeti sunmaktan mutluluk duyar, yerel uzmanlarımız size bölgedeki en iyi noktalar hakkında tavsiyelerde bulunacak ve tercihlerinize göre sizin için rezervasyon yapacaktır.

Bunun yanı sıra Prestige Lux Tour, tercihlerinizi her zaman dikkate almakta, görüşlerinize ve yemek zevkinize büyük önem vermektedir. İsteklerinize göre değişiklik ve ayarlamalar yapma esnekliğine sahibiz.

Antalya ve Kemer yat kiralamalarında yemek, limitsiz alkollü ve alkolsüz içecekler mevcuttur.

Özel yat kiralama yemek menü listesi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Neden Yat Kiralama?

  1. Yat kiralama size ve sevdiklerinize mahremiyet sağlar.
  2. Eşsiz bir hizmet anlayışı ve profesyonel bir ekip.
  3. Dünyayı keşfetmek için çeşitli yat seçenekleri.
  4. Huzurlu ve dinlendirici bir atmosfer ile yoğun şehir hayatından kaçış sunar.
  5. Doğum günü, yıl dönümü ya da kurumsal organizasyonlar için fark yaratın.
  6. Saatlik, yarım gün, tam gün veya konaklamalı mavi turlar için kiralama seçenekleriyle uygun ve rekabetçi fiyatlar.

Payment Options

For Pre-Reservation, 40% of the total amount is made as a prepayment. Your reservation is finalized after payment.

The remaining 60% balance must be paid in cash to the Prestige Lux crew member before boarding the yacht.

We accept payments by bank transfer or cash. Do not hesitate to contact your Prestige Lux representative for other payment methods.

Included In The Rental

When booking your yacht with Prestige Lux, the following services are included:

  • Skipper
  • Crew
  • Fuel
  • Marina Departure Fees
  • Unlimited Soft Drinks (depending on tour)

Prestige Lux Tour is happy to offer you the concierge service during your rental period, our local experts will advise you on the best spots in the area and book for you based on your preferences.

In addition to that, Prestige Lux Tour always takes your preferences into consideration and attaches high importance on your opinions and food taste. We are flexible to make changes and adjustments according to your wishes.

Meals and unlimited alcoholic and non-alcoholic beverages are available for yacht charters in Antalya and Kemer.

Please do not hesitate to contact us for the private boat rental food menu list.

What is a Private Cruise?

Private cruises in Turkey refer to yacht rental services that allow individuals or groups to rent a yacht for exclusive use. This means that the yacht and its facilities are solely reserved for the use of the renters and their guests.

Yacht charter company Prestige Lux Tour in Turkey offer a range of yachts, from small, intimate vessels to larger, more spacious yachts that can accommodate larger groups.

The yachts come equipped with various amenities such as sun decks, lounging areas, dining areas, and entertainment systems, making them suitable for a variety of activities.

Why Yacht Charter?

  1. Yacht charter provides privacy for you and your loved ones.
  2. A unique service concept and a professional team.
  3. Various yacht options to explore the world.
  4. Offers an escape from the busy city life, with a peaceful and relaxing atmosphere.
  5. Make a difference for birthday, anniversary or corporate organizations.
  6. Affordable and competitive prices, with rental options available for both half-day and full-day trips