KVKK Aydınlatma Metni – Prestige Lux Tour

PRESTIGE LUX TOUR LTD Şirketi olarak (“Prestige Lux Tour”, “Şirket” ya da “Biz” olarak anılacaktır), siz misafirlerimize sunduğumuz hizmetleri yerine getirirken kişisel verilerinizin gizliliğini sağlamaya ve verilerinizi mevzuata uygun şekilde işlemeye en yüksek derecede özen gösteriyoruz. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“Kanun”) 10. maddesine uygun olarak hazırlanmış bu aydınlatma metni dahilinde sizlere aşağıdaki konular hakkında bilgi vermek istiyoruz:

  1. Kişisel verilerinizi nasıl elde edebiliriz?
  2. Hangi kişisel verilerinizi işliyoruz?
  3. Kişisel verilerinizi hangi amaçlarla ve hangi hukuki sebeplere dayanarak işliyoruz?
  4. Kişisel verilerinizi hangi amaçlarla ve kimlerle paylaşabiliriz?
  5. Kişisel verilerinize ilişkin haklarınız neler ve bu haklarınızı nasıl kullanabilirsiniz?
Kişisel verilerinizi nasıl elde edebiliriz?

Prestige Lux Tour olarak siz misafirlerimizle pek çok mecra üzerinden temas kurabiliyoruz.
Örneğin;

  • Çağrı merkezimizi arayıp bilgilerinizi bıraktığınızda,
  • Web sitemizi ya da uygulamamızı ziyaretiniz sırasında veya üye olup rezervasyon yaptığınızda,
  • Müşteri hizmetlerimiz veya diğer Prestige Lux Tour çalışanları ile e-posta üzerinden kurduğunuz iletişimler esnasında kişisel verilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Ayrıca şirketimiz ile olan ilişkiniz bir aracı kurum vasıtasıyla gerçekleştiyse kişisel verilerinizi bu aracı kurumlar vasıtasıyla da elde edebiliriz.
Hangi kişisel verilerinizi işliyoruz?

Prestige Lux Tour olarak siz değerli misafirlerimize sunduğumuz hizmetler kapsamında farklı kategorilerdeki kişisel verilerinizi işleyebiliriz.

  • Kimlik ve iletişim bilgileriniz; Ad, soyadı, TCKN, pasaport vb. bilgileriniz ile e-posta adresi, telefon numarası, cep telefonu numarası, kimliğinizde yer alan bilgileriniz, adres bilgileriniz,
  • Görsel ve işitsel kayıtlarınız; Fotoğrafınız, çağrı merkezi kayıtlarınız,
  • Finansal bilgileriniz; şirketimizden almış olduğunuz hizmetlere dair finansal kayıtlar veya ödeme bilgileriniz,
  • Güncel ve geçmiş işlem bilgileriniz; mevcut veya geçmişteki rezervasyonunuza dair,tur tercihleriniz ya da seyahat bilgileriniz,
  • Talep ve şikâyet bilgileriniz; Prestige Lux Tour ’un sunduğu hizmetlere ilişkin olarak tarafımıza iletmiş olduğunuz talep ve şikâyetlere dair yazılı veya sözlü kayıtlar ya da mevcut bir rezervasyonunuzu ilgilendiren özel istekleriniz,
  • Sigorta bilgileriniz; seyahat sigortası poliçenize ilişkin detaylar,
  • Özel nitelikli kişisel verileriniz; seyahatiniz sırasında özel ihtiyaçlarınızın olmasına sebebiyet olabilecek bir sağlık durumunuz olması durumunda ya da hastalığınız sebebiyle rezervasyon değişikliği veya iptali talebinde bulunmanız halinde özel nitelikli kişisel veri niteliğinde olan sağlık bilgilerinizi işleyebiliriz.
Kişisel verilerinizi hangi amaçlarla işliyoruz?
  • Prestige Lux Tour olarak tur rezervasyonları başta olmak üzere pek çok hizmeti sizlerle buluşturuyoruz. Talep ettiğiniz hizmetleri sizlere sunabilmemiz için ya da internet sitemiz üzerinden üyeliğinizi gerçekleştirebilmek için kimlik, iletişim, talep ya da finansal bilgileriniz gibi kişisel verilerinizi işliyor ve bu sayede rezervasyonlarınızın yapılmasını, operasyon sürecini ve üyelik sürecinizi takip ediyoruz. Örneğin, tercih ettiğiniz bir yat turu gerçekleştirmek için rezervasyonlarınızı yapıyor, sizleri karşılayacak kişileri haberdar ediyor ve turunuz  hakkında sizlere bilgilendirici iletişimler gerçekleştiriyoruz. Rezervasyon süreçlerinde özel nitelikli verilerinizin işlenmesinin gerekli olması halinde ise bu verilerinizi açık rızanızı talep ederek işleyeceğiz.
  • Hizmet kalitemizi geliştirmek amacıyla Kanun’un 5.maddesinin 2. Fıkrasının f bendinde yer alan ‘veri sorumlusunun meşru menfaati’ hukuki sebebine ve zaman zaman Kanun’un 5.maddesinin 2. Fıkrasının d bendinde yer alan ‘ilgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması’ hukuki sebebine dayalı olarak işliyoruz. Prestige Lux Tour olarak daima siz misafirlerimize daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunabilmenin yollarını arıyoruz. Hizmetlerimizin kalitesini arttırmak, misafirlerimizin memnuniyetini ölçümlemek, misafirlerimizi ve onların tercihlerini daha yakından tanımak, daha verimli iş stratejileri oluşturmak gibi amaçlar için iş geliştirme faaliyetleri ve analizleri gerçekleştiriyoruz. Bu iş süreçlerimizi gerçekleştirmek adına kişisel verilerinizi işliyoruz. Veya sosyal medya üzerinden kamuya açık bir şekilde vermiş olduğunuz geri bildirimlerde yer alan kişisel bilgilerinizi ürün ve hizmetlerimizin geliştirilmesi ve müşteri memnuniyetinin ölçümlenmesi amacıyla işleyebiliriz.
  • Ticari iletişim faaliyetlerinde bulunmak amacıyla Kanun’un 5.maddesinin 1.fıkrası uyarınca ‘açık rızanızı’ alarak işliyoruz. Prestige Lux Tour olarak sunduğumuz hizmetleri sizlere tanıtmak ve sizleri heyecanlandıracak yenilik ve fırsatlardan sizleri haberdar etmek için bildirim içerikleri gönderebiliriz. Bu bildirimleri almak tamamen sizin tercihinizde; ne zaman isterseniz bu bildirimleri sizlere göndermemiz için bizlere izin verebilirsiniz veya vermiş olduğunuz izni iptal edebilirsiniz.
  • Talep ve şikâyetlerinizi sonuçlandırmak amacıyla Kanun’un 5.maddesinin 2. Fıkrasının f bendinde yer alan ‘veri sorumlusunun meşru menfaati’ ve Kanun’un 5. Maddesinin 2. Fıkrasının ç bendinde yer alan ‘veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünün yerine getirilmesi’ hukuki sebebine dayalı olarak işliyoruz. Talepleriniz ve geri bildirimleriniz bizler için çok önemli. Sizlere sunduğumuz hizmetleri daha iyi nasıl sunabileceğimize ilişkin taleplerinizi değerlendirmek ve yaşadığınız olumsuzlukları çözmek ya da bunların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemleri almak için kişisel verilerinizi işleyebiliriz.
  • Finansal kayıtları oluşturmak amacıyla Kanun’un 5.maddesinin 2. Fıkrasının c bendinde yer alan ‘sözleşmenin kurulması ve ifası için doğrudan doğruya gerekli veya ilgili olması’ hukuki sebebine dayalı olarak işliyoruz. Şirketimizin finansal süreçlerini yürütürken kişisel verilerinizi işleyebiliriz. Örneğin sunduğumuz hizmetlere ilişkin faturaların düzenlenmesi, finansal kayıtların oluşturulması ya da finansal denetimlerin yürütülmesi sırasında kişisel verileriniz işlenebilmektedir.
  • Şirket içi faaliyetlerin yürütülmesi amacıyla Kanun’un 5.maddesinin 2. Fıkrasının f bendinde yer alan ‘veri sorumlusunun meşru menfaati’ hukuki sebebine dayalı olarak işliyoruz. Hemen her şirkette olduğu gibi, iş faaliyetlerimizi yürütürken şirket içinde belirli süreçler yürütüp kayıtlar oluştururken kişisel verilerinizi işleyebiliyoruz. Örneğin, bilgi teknolojileri altyapımızı yönetiyor, çalışanlarımızın performanslarını ödüllendiriyor ya da iç denetim operasyonları gerçekleştiriyoruz.
  • Tabi olduğumuz kanuni yükümlülükleri yerine getirmek amacıyla Kanun’un 5. Maddesinin 2. Fıkrasının ç bendinde yer alan ‘veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünün yerine getirilmesi’ ve 2.fıkrasının a bendinde yer alan ‘kanunlarda açıkça öngörülmesi’ hukuki sebebine dayalı olarak işliyoruz. Şirket olarak pek çok kanuni yükümlülüğe tabiyiz. Örneğin turizm, vergi, sigorta mevzuatları gibi düzenlemelerden doğan belli yükümlülüklerimizi yerine getirmek için kişisel verilerinizi işleyebilir, yetkili kamu kurumları veya özel kuruluşlar ile bilgilerinizi paylaşabiliriz. Özellikle yargı makamları, polis kuvvetleri, düzenleyici denetleyici kurumlar gibi otoriteler tarafından gerçekleştirilen yasalara uygun bilgi taleplerine istinaden kişisel verilerinizi bu taleplere yanıt vermek için işleyebiliriz.
Kişisel verilerinizi hangi amaçlarla ve kimlerle paylaşabiliriz?

Belli durumlarda kişisel verilerinizi üçüncü kişilerle paylaşabiliyoruz. Özellikle belirtmek isteriz ki, Prestige Lux Tour olarak kişisel verilerinizi hiçbir zaman yetkisiz üçüncü kişilerle kendi menfaatlerimize olacak bir şekilde paylaşmıyor veya erişime açmıyoruz.

Kişisel verilerinizi paylaşabileceğimiz üçüncü kişiler ve paylaşım sebeplerimiz şu şekilde:

  • İş ortaklarımızla kişisel verilerinizi paylaşabiliriz. Tur hizmetlerimiz kapsamında aldığınız hizmetleri sizlere sunmamızı sağlayan hizmet sağlayıcıları, transfer şirketleri gibi ulaşım hizmeti sunan şirketler, seyahat sigortası hizmeti sunan sigorta şirketleri veya organizasyon hizmeti sunan şirketler gibi tedarikçilerimiz ile kişisel bilgilerinizi paylaşabiliriz. Özellikle yurt dışı seyahatleri içeren tur paketleri satın aldığınızda, bilgilerinizi aktardığımız iş ortaklarımız yurt dışında olabilir. Pek çok durumda kişisel verilerinizi aktardığımız üçüncü taraflar da kişisel verilerinizi veri sorumlusu sıfatıyla işleyebilecektir.
  • Tedarikçilerimizle bilgilerinizi paylaşabiliriz. Sizlerle iletişim sunduğumuz bazı noktalarda Prestige Lux Tour harici üçüncü tarafların hizmetlerinden faydalanıyoruz. Bu kapsamda, ticari ileti gönderimleri, web sitemizin yönetimi, bilgi teknolojileri altyapımızın sağlanması gibi hizmetlerimizle doğrudan ilgili hususlarda tedarikçilerden hizmet alıyoruz. Bununla birlikte Şirketimizin hukuki ve ekonomik güvenliğini korumak amacıyla avukatlar ile kişisel verilerinizi paylaşabiliriz. Bu durumlarda tedarikçilere kişisel verilerinizi aktarabiliyoruz.
  • Finansal kuruluşlara bilgilerinizi aktarabiliriz. Hizmetlerimize ilişkin ödemelerin gerçekleştirilmesi için bankalar veya ödeme kuruluşlarıyla kişisel verilerinizi paylaşabiliriz.
  • Yetkili kamu kurumlarıyla veya özel kişilerle kişisel bilgilerinizi yasal olarak talep edilmesi halinde paylaşabiliriz. Tabi olduğumuz hukuki yükümlülüklerimiz uyarınca rutin olarak veya talep üzerine yetkili kamu kurumları veya tabi olduğumuz sigorta ve vergi mevzuatı nedeniyle ilgili kuruluşlar ile bilgilerinizi paylaşmamız gerekebilir. Örneğin ceza soruşturmaları kapsamında mahkemelerce tarafımıza iletilen bilgi taleplerine yanıt vermek için ya da vergi denetimleri esnasında bilgilerinizi kamu kurumları ile paylaşabiliriz.
Kişisel verilerinize ilişkin haklarınız neler ve bu haklarınızı nasıl kullanabilirsiniz?

Kanun’un 11. maddesi uyarınca kişisel veri sahibi olarak kişisel verilerinize ilişkin olarak pek çok hakka sahipsiniz. Bu bölümde sahip olduğunuz haklar ve bu hakları nasıl kullanabileceğiniz hakkında sizlere bilgi vermek istiyoruz.

Kanun’un 11. maddesi uyarınca sahip olduğunuz haklar şu şekildedir:

  • Kişisel verilerinizin tarafımızca işlenip işlenmediğini öğrenebilirsiniz,
  • Eğer kişisel verileriniz bizim tarafımızdan işlenmişse bizden buna ilişkin bilgi talep edebilirsiniz,
  • Kişisel verilerinizi hangi amaçlar için işlediğimizi ve kişisel verilerinizi bu amaçlara uygun şekilde kullanılıp kullanılmadığını öğrenebilirsiniz,
  • Kişisel verilerinizi yurt içinde veya yurt dışında aktardığımız üçüncü kişileri öğrenebilirsiniz,
  • Eğer kişisel verilerinizi eksik veya yanlış işlemişsek, bunların düzeltilmesini isteyebilir ve gerçekleştirilen bu düzeltmelerin kişisel verilerinizi aktarmış olduğumuz üçüncü taraflara da iletilmesini isteyebilirsiniz.
  • Kişisel verilerinizi Kanun’a ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlemiş olmamıza rağmen, kişisel verilerinizin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteyebilir ve bu kapsamda yapılan düzeltmelerin kişisel verilerinizi aktarmış olduğumuz üçüncü taraflara da iletilmesini isteyebilirsiniz.
  • İşlediğimiz verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkması durumunda, meydana gelen bu sonuca itiraz edebilirsiniz,
  • Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle herhangi bir zarara uğramanız hâlinde, hukuka aykırı veri işleme dolayısıyla doğan zararın giderilmesini talep edebilirsiniz.

Yukarıda saymış olduğumuz haklarınıza ilişkin taleplerinizi tarafımıza ileterek bu haklarınızı kullanabilirsiniz.

Tüm ilgili soru ve sorunlarınız için bizlere aşağıdaki bilgiler vasıtasıyla ulaşabilirsiniz.

İletişim Bilgilerimiz

Ticari Unvan: PRESTIGE LUX TOUR LTD
Adres: 71-75 Shelton Street Covent Garden London WC2H 9JQ UNITED KINGDOM
Telefon: +90 530 624 7731
Elektronik Posta Adresi: info@prestigeluxtour.com

Варианты оплаты

При предварительном бронировании в качестве предоплаты вносится 40% от общей стоимости проживания. Ваше бронирование будет окончательно оформлено после оплаты.

Оставшиеся 60% необходимо внести наличными члену экипажа Prestige Lux перед посадкой на яхту.

Мы принимаем платежи банковским переводом или наличными. Не стесняйтесь обращаться к вашему представителю Prestige Lux за другими способами оплаты.

Включено В Стоимость Аренды

При бронировании вашей яхты в Prestige Lux в стоимость включены следующие услуги:

  • Шкипер
  • Экипаж
  • Топливо
  • Плата за отправление с пристани для яхт
  • Неограниченное количество безалкогольных напитков (в зависимости от вашего предпочтения)

Prestige Lux Tour рад предложить вам услуги консьержа на время вашей аренды, наши местные эксперты посоветуют вам лучшие места в этом районе и забронируют для вас номер в соответствии с вашими предпочтениями.

Кроме того, Prestige Lux Tour всегда учитывает ваши предпочтения и придает большое значение вашему мнению и вкусу блюд. Мы гибко подходим к внесению изменений и корректировок в соответствии с вашими пожеланиями.

При аренде яхт в Анталии и Кемере предоставляется питание и неограниченное количество алкогольных и безалкогольных напитков.

Пожалуйста, не стесняйтесь обращаться к нам за списком блюд, которые можно взять напрокат на частной лодке.

Почему именно аренда яхты?

  1. Аренда яхты обеспечивает конфиденциальность для вас и ваших близких.
  2. Уникальная концепция обслуживания и профессиональная команда.
  3. Различные варианты яхт для знакомства с миром.
  4. Предлагает отдохнуть от шумной городской жизни в спокойной и расслабляющей атмосфере.
  5. Внесите разнообразие в празднование дня рождения, годовщины или корпоративных мероприятий.
  6. Доступные и конкурентоспособные цены, при этом доступны варианты аренды как для поездок на полдня, так и на целый день.

Что такое частный круиз?

Частные круизы в Турции относятся к услугам по прокату яхт, которые позволяют отдельным лицам или группам арендовать яхту для эксклюзивного использования. Это означает, что яхта и ее удобства предназначены исключительно для использования арендаторами и их гостями.

Компания по чартеру яхт Prestige Lux Tour в Турции предлагает широкий выбор яхт, от небольших уютных судов до более крупных и просторных яхт, способных вместить большие группы.

Яхты оснащены различными удобствами, такими как солнечные палубы, зоны отдыха, обеденные зоны и развлекательные системы, что делает их подходящими для самых разных видов деятельности.

Özel Yat Kiralama Nedir?

Misafirlerimizin kalabalıktan uzak yalnızca ailesi veya arkadaşlarıyla yat kiralamasıdır. Bu yatın sadece kendilerinin özel kullanımına ayrıldığı anlamına gelir. Yat kiralama esnasında farklı gruplardan insanlar bulunmaz. Sadece size özel olarak tur düzenlenir.

Türkiye’de yat kiralama şirketi olan Prestige Lux Tour, küçük özel yatlardan büyük gruplarıda barındırabilen daha geniş megayatlara kadar bir çok yat seçeneği sunmaktadır.

Motoryatlar, guletler, katamaran ve gezi teknelerine kadar bir çok yat seçeneği ile sizlere hizmet vermektedir. Yatlar güneşlenme güverteleri, dinlenme alanları, yemek alanları ve eğlence sistemleri gibi çeşitli olanaklarla donatılmış olup, çeşitli aktiviteler için uygundur.

Ödeme Seçenekleri

Ön Rezervasyon için toplam tutarın %40’ı ön ödeme olarak yapılır. Ödeme yapıldıktan sonra rezervasyonunuz kesinleşir.

Kalan %60’lık bakiyenin tura çıkmadan önce Prestige Lux Tour mürettebatına nakit olarak ödenmesi gerekmektedir.

Ödemeleri banka havalesi veya nakit olarak kabul ediyoruz. Diğer ödeme yöntemleri için Prestige Lux Tour temsilcinizle iletişime geçmekten çekinmeyiniz.

Kiralamaya Dahil Hizmetler

Yatınızı Prestige Lux Tour ile organize ederken aşağıdaki hizmetler dahildir:

  • Kaptan
  • Mürettebat
  • Marina Çıkış Ücretleri
  • Yakıt (Günübirlik turlarda)
  • Sınırsız Alkolsüz İçecek (Tura göre değişir)

Prestige Lux Tour, kiralama süreniz boyunca size konsiyerj hizmeti sunmaktan mutluluk duyar, yerel uzmanlarımız size bölgedeki en iyi noktalar hakkında tavsiyelerde bulunacak ve tercihlerinize göre sizin için rezervasyon yapacaktır.

Bunun yanı sıra Prestige Lux Tour, tercihlerinizi her zaman dikkate almakta, görüşlerinize ve yemek zevkinize büyük önem vermektedir. İsteklerinize göre değişiklik ve ayarlamalar yapma esnekliğine sahibiz.

Antalya ve Kemer yat kiralamalarında yemek, limitsiz alkollü ve alkolsüz içecekler mevcuttur.

Özel yat kiralama yemek menü listesi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Neden Yat Kiralama?

  1. Yat kiralama size ve sevdiklerinize mahremiyet sağlar.
  2. Eşsiz bir hizmet anlayışı ve profesyonel bir ekip.
  3. Dünyayı keşfetmek için çeşitli yat seçenekleri.
  4. Huzurlu ve dinlendirici bir atmosfer ile yoğun şehir hayatından kaçış sunar.
  5. Doğum günü, yıl dönümü ya da kurumsal organizasyonlar için fark yaratın.
  6. Saatlik, yarım gün, tam gün veya konaklamalı mavi turlar için kiralama seçenekleriyle uygun ve rekabetçi fiyatlar.

Payment Options

For Pre-Reservation, 40% of the total amount is made as a prepayment. Your reservation is finalized after payment.

The remaining 60% balance must be paid in cash to the Prestige Lux crew member before boarding the yacht.

We accept payments by bank transfer or cash. Do not hesitate to contact your Prestige Lux representative for other payment methods.

Included In The Rental

When booking your yacht with Prestige Lux, the following services are included:

  • Skipper
  • Crew
  • Fuel
  • Marina Departure Fees
  • Unlimited Soft Drinks (depending on tour)

Prestige Lux Tour is happy to offer you the concierge service during your rental period, our local experts will advise you on the best spots in the area and book for you based on your preferences.

In addition to that, Prestige Lux Tour always takes your preferences into consideration and attaches high importance on your opinions and food taste. We are flexible to make changes and adjustments according to your wishes.

Meals and unlimited alcoholic and non-alcoholic beverages are available for yacht charters in Antalya and Kemer.

Please do not hesitate to contact us for the private boat rental food menu list.

What is a Private Cruise?

Private cruises in Turkey refer to yacht rental services that allow individuals or groups to rent a yacht for exclusive use. This means that the yacht and its facilities are solely reserved for the use of the renters and their guests.

Yacht charter company Prestige Lux Tour in Turkey offer a range of yachts, from small, intimate vessels to larger, more spacious yachts that can accommodate larger groups.

The yachts come equipped with various amenities such as sun decks, lounging areas, dining areas, and entertainment systems, making them suitable for a variety of activities.

Why Yacht Charter?

  1. Yacht charter provides privacy for you and your loved ones.
  2. A unique service concept and a professional team.
  3. Various yacht options to explore the world.
  4. Offers an escape from the busy city life, with a peaceful and relaxing atmosphere.
  5. Make a difference for birthday, anniversary or corporate organizations.
  6. Affordable and competitive prices, with rental options available for both half-day and full-day trips